Elgit Doda ft. Alar Band - Ajo Iku

Description

Video by: Pro Video Producer - Elgit Doda Production: O2 Records Facebook https://www.facebook.com/pg/DodaElgit https://www.facebook.com/AlarBandOffi... Instagram https://www.instagram.com/elgitdoda/ https://www.instagram.com/alar_band/ TEKSTI Xhieldo Ajo iku, nuk mund ta besoj Nuk mjaftoi gjithçka që une i dhashë Pa të kjo zemër sot po ndihet bosh Nga mëndja dot spo mundem ta largoj Elgiti Ajo iku më la vetëm një trishtim Tani po ndjej si vdes ngadalë ky shpirti im Vetëm pak si unë, jo asgjë asgjë më shumë Vetëm pak sikur tmë donte sa e doja unë Refreni x 2 Ndoshta ti një ditë do të duash tmë kesh pranë Ndoshta ti një ditë do provosh si shpirti qan Ndoshta ti një ditë do më thuash dhe më fal Se dashurinë askush ty jo si unë nuk ta dha Xhieldo Pse kjo zemër po e do kaq shumë Dhe pse dashuri më nuk i dha Jo nuk e di dhe sa do vuaj unë Nga mendja dot spo mundem ta largoj Elgiti Ajo iku më la vetëm një trishtim Tani po ndjej si vdes ngadalë ky shpirti im Vetëm pak si unë, jo asgjë asgjë më shumë Vetëm pak sikur tmë donte sa e doja unë

Related Videos